Tuesday, January 21, 2014

Kitchenette's Tiramisu: 🍨 ▶️ for the cream filling: - 1 packet light Philadelphia cream cheese. - 1 packet kdd liquid cream. - 2-3 tablespoons thick cream ( gaimar). - 2 tablespoons pure maple syrup. - about 3 tablespoons powdered sugar ( adjust to your liking). ➖ just whip everything together until it holds. ( i'm sure there's a better technique but that's what i did and loved the consistency). ➖ Soak lady fingers in room temperature coffee. Layer them, top with cream mixture and smooth, another layer of coffee soaked lady fingers, top with more cream mixture, and sprinkle with cocoa powder and/or chocolate shaves. ▶️ Refrigerate at least 2 hours or until ready to serve! Love that it can be made ahead of time! كتشينيت ترمسو: - نقعو الليدي فنقر(بسكوت الايطالي) بقهوه على حرارة الغرفه. -خلطة الكريمه: قوطي جبنة فلدالفيه لايت، قوطي كريمة ك دي دي السائله، ٢-٣ ملعقه قيمر، ٢ ملعقه ميبل سيرب، ٢-٣ ملعقه سكر بودر. - خفقو كل شي مع بعض. اكيد في طريقه وخطوات احسن بس هذا الي سويته وحبيت النتيجه! - صفو طبقه من البسكوت بالقهوه، ثم طبقة خليط الكريمه، ثم بسكوت، ثم الكريمه ورشو فوقها بودرة كاكاو. - خلوها بالثلاجه تتماتك على الاقل ساعتين او لين تجهز حق التحظير وممكن يوم كامل! وبالعافيه!



Kitchenette's Tiramisu: 🍨 ▶️ for the cream filling: - 1 packet light Philadelphia cream cheese. - 1 packet kdd liquid cream. - 2-3 tablespoons thick cream ( gaimar). - 2 tablespoons pure maple syrup. - about 3 tablespoons powdered sugar ( adjust to your liking). ➖ just whip everything together until it holds. ( i'm sure there's a better technique but that's what i did and loved the consistency). ➖ Soak lady fingers in room temperature coffee. Layer them, top with cream mixture and smooth, another layer of coffee soaked lady fingers, top with more cream mixture, and sprinkle with cocoa powder and/or chocolate shaves. ▶️ Refrigerate at least 2 hours or until ready to serve! Love that it can be made ahead of time! كتشينيت ترمسو: - نقعو الليدي فنقر(بسكوت الايطالي) بقهوه على حرارة الغرفه. -خلطة الكريمه: قوطي جبنة فلدالفيه لايت، قوطي كريمة ك دي دي السائله، ٢-٣ ملعقه قيمر، ٢ ملعقه ميبل سيرب، ٢-٣ ملعقه سكر بودر. - خفقو كل شي مع بعض. اكيد في طريقه وخطوات احسن بس هذا الي سويته وحبيت النتيجه! - صفو طبقه من البسكوت بالقهوه، ثم طبقة خليط الكريمه، ثم بسكوت، ثم الكريمه ورشو فوقها بودرة كاكاو. - خلوها بالثلاجه تتماتك على الاقل ساعتين او لين تجهز حق التحظير وممكن يوم كامل! وبالعافيه! via Instagram by kitchenette_q8

No comments:

Post a Comment