Saturday, December 28, 2013
Japanese vegetarian breakfast. Tofu spinach miso soup,lotus root kinpira,marinated hijiki seaweed and chickpeas w soy sauce,pickled carrots w syouyu-jkouji,houji-cha. ◉ほうれん草と豆腐の味噌汁◉ひよこ豆と沖縄ひじきの和風マリネ◉れんこんと切り干し大根とえぞゆきのしたの塩キンピラ◉人参醤油麹漬け◉献上加賀棒茶 友達がくれた石川土産のお茶が美味しい。東京で売ってるとこを探そう。マリネは具を湯がいて、醤油、EVオリーブオイル、酢、各大1とブラックペッパーで和えるだけ、お気に入り。ククパレシピです。 #food#sharefood#foodpic#foodporn#foodlover#foodstagram#instafood#homemade#homecooking#foodphotography#onthetable#delicious#うちごはん#朝ごはん#Japanesefood#Japanesestyle#Japanesemorning#Japanesebreakfast#Japanese#veganfoodporn#veganfoodshare#vegetarian#vegetarianfoodshare @pollyjp
Labels:
Cooking,
Food,
Home Food,
Homecooking,
Instagram
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment